Horizons Bulgaria Horizons Bulgaria
Horizons Bulgaria

Horizons Bulgaria

Преглед на Horizons Bulgaria

Horizons Bulgaria е водеща агенция за подбор на персонал, лизинг на персонал и executive search в България, със седалище в София и с повече от 20 години опит както на местния, така и на европейския пазар. Нашата компания е специализирана в предоставянето на комплексни решения в областта на откриването, подбора и привличането на персонал и управленски кадри, използвайки разнообразни методологии.

Нашата индустриална специализация е в: IT, Телекомуникации, Финансови услуги, Енергетика, Бързо-оборотни стоки и Продажби на дребно, Производство, Строителство, Фармация, Потребителски и бизнес услуги.

Защо да работите с нас?

Благодарение на нашата широка мрежа от контакти и ресурси, разполагаме със значително познание и разбиране за различните сектори и пазарни тенденции. Това ни позволява да предложим нашите клиенти иновативни и ефективни решения, които да отговарят на техните специфични нужди и да допринесат за тяхната успешна бизнес дейност.

Ние се гордеем с нашата репутация като надежден и доверен партньор за подбор на персонал и управление на таланти. С дългогодишния си опит и стремеж към отличност, ние продължаваме да се развиваме и да предоставяме висококачествени решения, отговарящи на изискванията и предизвикателствата на съвременния пазар на труда.